Testcommercials en Adamasfilm

Voor Van der Erve Personeelsadvies realiseerde Beijer Sound & Vision twee low cost commercials. Eigenaar Brigitte van der Erve had behoefte aan onderscheidende manier van communiceren van haar nieuwe functionele URL ‘gedoemetpersoneel.nl’. De clips werden op één dag opgenomen op verschillende locaties.

 

Veder zijn de opnamen voor de kinderfilm over het Adamas Inloophuis in volle gang. Met 4 van de beoogde 5 kinderen hebben we voor de camera al gesprekken gehad. Daarnaast hebben we ze gefilmd in hun hobbys: muziek maken, skeeleren, hockey spelen, turnen, kortom: alles wat leuk is, ondanks het serieuze onderwerp van de film, namelijk kanker. Daarnaast hebben we een nieuwe tekst gemaakt voor de titelsong, die we zullen gaan opnemen in een heuse studio. Ook daarvan moeten dan videobeelden worden gemaakt.

De film zal medio september gereed komen en eind september in première gaan. Het idee is om dit heel groots en feestelijk aan te pakken, maar details ontbreken op dit moment nog. Op de foto cast en crew die zaterdag 2 juli van 9 tot 6 in de weer is geweest voor de film.