Beijer Creatieve Communicatie genomineerd voor Ondernemersprijs 2012

Dinsdag 9 oktober werd bekend dat wij zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer in de categorie 1 tot 5 medewerkers. Andere genomineerden in deze categorie zijn KEIKO The Performance Company (Hoofddorp) en Van Haaster (Vijfhuizen). In de categorie meer dan vijf medewerkers zijn de genomineerden: Korton (Hoofddorp), Coop/Telesuper (Rijsenhout) en onze klant Lamme Textielbeheer (Schiphol). Dunweg Uitvaartzorg uit Hoofddorp was vorig jaar de winnaar van de Ondernemersprijs van de gemeente Haarlemmermeer. Vrijdag 14 december wordt de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer voor de 6e keer uitgereikt. Dit jaar dus voor het eerst met twee categorieën. `We zijn aangenaam verrast door deze nominatie`, reageert Henny Beijer. `Ik beschouw het als een uiting van waardering voor onze stijl van ondernemen, waarin we talent volop kansen bieden, collega-ondernemers echt iets gunnen en bovendien volop bijdragen aan de samenleving. Dat we onder meer door onze deskundigheid en energie te steken in tal van goodwill projecten in onze regio.`

De juryleden van dit jaar zijn: Arthur van Dijk, wethouder Economische Zaken, Schiphol & Cultuur gemeente Haarlemmermeer (tevens juryvoorzitter), Ard van Berkel (Manager Zakelijke Relaties Rabobank Regio Schiphol), Camiel Lokkerbol (JAN© Accountants & Belastingadviseurs), Brigitte van der Erve (directeur Van der Erve personeelsadvies), Anton van den Hoed (directeur AM Groep) en Dick Hulsebosch (beleidsadviseur Kamer van Koophandel).