Beijer S&V partner in Grote Ondernemersprijs Haarlemmermeer

Beijer Sound & Vision is partner geworden van de organisatie van de Grote Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2011. We verzorgen in samenspraak met de organisatoren de video trailers, waarmee de drie genomineerde bedrijven zich tijdens het Gala op vrijdag 9 december presenteren aan de jury en de aanwezige gasten. Het gaat om Drukkerij Koopmans, Uitvaartonderneming Dunweg en NewRest. De trailers krijgen elk een eigen en bijzondere vormgeving. De opnamen vonden 16, 17 en 24 november plaats.

Als onderdeel van het partnership presenteerde Beijer Creatieve Communicatie zich in de digitale nieuwsbrief van MeerBusiness dat mede-organisator is van zowel de Grote Ondernemersprijs als van het Gala. Bovenstaande advertentie gebruiken we vanaf nu voor onze regionale promotie. De 3 trailers zijn opgenomen met 2 camera’s. De montage wordt verzorgd door forthewhin.com