Laatste loodjes…

Het gaat nu snel richting eindejaar. Na de uitermate succesvolle oplevering van de drie videotrailers voor de Grote Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2011, richtten we onze energie op de afronding van InfoRegio editie 10 van 2011 en editie 6 van D-Magazine, het medewerkersblad voor Detailresult Groep. Ook de redactionele inbreng voor Bel Magazine – het medewerkersblad voor de Bel Groep in Nederland – is geleverd. Nu ook de tweede Nieuwsbrief voor Actan accountants & adviseurs is bezorgd en de bijbehorende poster van de persen is gerold, lijken alle redactie- en videoklussen voor 2011 afgerond. Tijd om vooruit te kijken, onder meer naar verkennend overleg over filmprojecten in 2012. Optioneel zijn opdrachten voor het Adamas Inloophuis en de Vrijwilligerscentrale van MeerWaarde.

We toasten op een goed 2012 en wensen iedereen die ons hier bezoekt – beroepshalve of uit belangstelling – van harte fijne feestdagen toe en een voorspoedige start van het nieuwe jaar. U hoort, leest en ziet van ons! Voor nu: proost. Op je gezondheid!

Team Beijer Creatieve Communicatie