Moodclip start weidegang voor Bel Leerdammer

Beijer Sound & Vision produceert deze lente in opdracht van Bel Leerdammer een moodclip over de start van de weidegang bij twee veehouders. Na een lange zomer op stal mogen de koeien bij aanvang van de lente weer naar buiten. En naar dat moment hebben de dames lang uitgekeken, zo blijkt elk jaar opnieuw. Als de deuren van de stallen open gaan hollen de koeien naar het verse groene gras. Het is een ware lentedans vol ongecontroleerde capriolen, vrolijk gehuppel en ongeremd dansen. De opnamen worden gemaakt bij de veehouders Wennemars en Kempers, beide in Dalfsen. De data zijn nog niet vastgesteld; dat hangt alles af van het weer natuurlijk. Want als de koeien eenmaal los gaan, dan moeten de omstandigheden er ook naar zijn voor een vrolijk lentespektakel. Beijers Sound & Vision draait de productie met minimaal 4 camera’s. Onder de montage wordt speciaal gecomponeerde muziek gezet; componist Martin Scheffer (MBS Moebies Studio’s) tekent voor de lentesymfonie.