Succesvolle workshops ‘Publiciteit’ voor Vrijwilligers Academie

Henny verzorgde 29 juni en 6 juli 2 workshops ‘Publciiteit’ voor vrijwilliges van verschillende organisaties in Haarlemmermeer. De workshops werden aangeboden door de Vrijwilligers Academie Haarlemmermeer. In totaal 14 deelnemers lieten zich gedurende beide avonden meenemen in de wondere wereld van nieuws, professionele media en publciiteit. Onderwerpen als het belang van het ontwikkelen en onderhouden van mediarelaties, het opstellen van een publiciteitsplan en het schrijven van persberichten, passeerden aan de hand van tal van voorbeelden de revue. De deelnemers brachten ook zelf hun ambities en plannen in en discussieerden er openhartig over met elkaar en met docent Henny.

De beoordelingen waren achteraf zonder uitzindering zeer positief. De rapportcijfers varieerden van 7 tot 10, met een gemiddelde van ruim 9,3. De Vrijwilligers Academie is van plan in het najaar meer cursussen onder leiding van Henny Beijer te organiseren.