Henny talkshow host bij Bel Leerdammer

rhf_5073 rhf_5094 rhf_5124

In juni vonden bij opdrachtgever Bel Groep in Nederland opnieuw interne informatiesessies plaats die bij het bedrijf bekend staan als ‘Breed Sessies’. Dit keer was, mede na consultatie van Beijer PR, gekozen voor een afwijkende vorm, waarin interactiviteit centraal stond. Rode draad vormde een tafeldiscussie waarin de aanwezigen actief werden betrokken via vragen, reactie op stellingen en deelname in het gesprek. Henny was gevraagd als gastheer en gespreksleider op te treden.

In totaal werden op de locaties van het bedrijf 4 bijeenkomsten gehouden. De reacties na afloop waren eensluidend positief. In het najaar vindt een volgende serie Breed Sessies plaats, waarin de huidige beproefde formule – wellicht met enige aanpassingen – opnieuw zal worden gevolgd.