Volop opdrachten bedrijfsjournalistiek en persberichtgeving

img_1099

Ook in het eerste halfjaar van 2016 ontving Beijer PR weer opdrachten voor een groot aantal reportages, interviews, persberichten en advertorials. Vaste opdrachtgevers als Detail Result Groep (DekaMarkt, Dirk) en Bel Groep in Nederland, maar ook andere organisaties, zoals de lokale politieke partij HAP en Dirck III slijterijen zetten Henny Beijer in voor het bedenken van onderwerpen, het schrijven van artikelen en berichten en het redigeren van teksten.

Ook op zoek naar een scherpe, creatieve pen? Behoefte aan bedrijfsjournalistieke feeling en leesbare kopij? Neem contact met ons op. Schrijven is onze passie, nieuwsgierigheid onze drive en mensen zijn onze inspiratie. En dat alles voor een meer dan sympathieke prijs. We delen graag de vele aansprekende voorbeelden van ons werk in de afgelopen jaren met je. Mail beijer-pr@planet.nl