Mediatraining BEL succesvol

Dinsdag 12 april organiseerde Beijer Public Relations een intensieve mediatraining voor het CT van Bel Groep Nederland. De training vond plaats in Villa Heideheuvel in Hilversum. De aanwezige managers werden in de ochtend getraind in algemene optredens in televisieprogramma’s. Gedurende de middaguren is gewerkt aan de hand van een crisis scenario, waarbij het team, onder druk van hijgerige media (zowel TV-programma’s live, als ENG en telefonisch met print) de gekozen strategie van woordvoering en crisis management moest zien te volgen. Het concept werkte prima. De deelnemers konden in combinatie met de training op camera ook de werking van het crisis manual testen. De bevindingen hierbij zijn genoteerd en zullen intern worden besproken. Alle managers ontvingen een persoonlijke evaluatie en individueel tal van tips voor versterking van hun performance in de media. De drie trainers en 2 assistent-trainers leverden hiervoor de feedback.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.