Tekst, tekst en nog meer tekst

Soms ligt de nadruk van onze werkzaamheden op het ene specialisme, soms weer op het andere. Het bureau was in de voorbije weken vooral heel erg druk met tekstschrijven.

Voor DetailResult Groep (DekaMarkt, Dirk, Bas, Digros) maken we elke twee maanden het medewerkersblad, dat in een oplage van 20.000 exemplaren wordt verspreid onder medewerkers in de aangesloten supermarkten, de distributiecentra, de productiebedrijven, de transportafdeling en op de kantoren. Ook de medewerkers van Dirx drogisterij en Dirck III slijterij ontvangen het 24 pagina’s tellende magazine. We voeren de hoofd- en eindredactie en maken daarnaast zelf reportages en schrijven interviews. Het blad – D-MAGAZINE – zit ondertussen in de 3e jaargang. Eerder waren we betrokken bij het blad van de Dirk van den Broek Bedrijven dat in DetailResult Groep is opgegaan. Editie 3 van dit jaar verschijnt eind juni.

Voor opdrachtgever Actan Accountants & Adviseurs verzorgt ons bureau sinds kort de wervingsadvertenties. Het bureau ontwikkelde het basisconcept en werkt dat nu uit in specifieke advertentieteksten. De rode draad vormt een prikkelende vraag in de heading met bijpassende visual. Ondertussen is de werving naar aanleiding van de eerste advertentie afgerond. De respons was ruim boven verwachting, ook kwalitatief. Een tweede advertentie verschijnt binnenkort en werft voor een Medewerker Ondersteuningsgroep m/v.

Van zakencourant InfoRegio is editie 5 van 2011 rond Hemelvaartsdag redactioneel afgerond. De krant verwerft geleidelijk een vaste plek in de verspreiding van het regionale zakennieuws. In de editie die medio juni verschijnt wordt aandacht besteed aan onder meer veiligheid en CRM. Ondernemers in beeld is de familie De Jong, uitbaters van d’Oude Molen, de Rustende Jager en de Beurs, respectievelijk een grill-steakhouse en hotel-restaurants in Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Voor de Gehandicapten Adviesraad Westerpark in Amsterdam schreven we – belangeloos – een flyer. Ook het concept werd in huis ontwikkeld. Vormgever Hans Gordijn tekende voor de opmaak, drukwerk relatie Line-up Mediaservices gaat het drukken voor zijn rekening nemen. De flyer vertelt wat de adviesraad in de wijk allemaal doet voor mensen met een beperking. Het is de bedoeling dat de flyer wordt uitgedeeld bij evenementen.

En verder nog … een nieuwe blog.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.