Tekstproducties op volle toeren

Onze journalistieke machine draait meteen sinds begin januari op volle toeren. Eind van de maand sluiten de eerste edities in de nieuwe jaargangen van InfoRegio en D-Magazine. Voor beide bladen doen we het bladmanagement, voeren we de hoofdredactie en leveren we het leeuwendeel van de artikelen aan. De derde vaste tekstopdracht, het medewerkersblad van Bel in Nederland, pakken we begin februari op. Voor dat blad maken we alle reportages en interviews. Zeker voor InfoRegio – zakencourant voor Groot Haarlemmermeer – zijn we geïnteresseerd in nieuws en tips. Wie ons wil informeren, tips of suggesties voor artikelen wil voorleggen of wil laten toetsen of in de informatie een artikel schuilt voor InfoRegio, kan vrijblijvend mailen naar henny.beijer@inforegio.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.