Videoproducties voor Pier K

img_0237-300x224   logo_gig2011vector

Vrijdag 17 juni produceerde en regisseerde Henny de vier-camera registratie van GIG 2011. Dit benefietconcert, georganiseerd door Jamie Chua waarvan de opbrengst werd bestemd voor Hospice Bardo (Hoofddorp) en het Adamas Inloophuis (Nieuw-Vennep), bracht jong talent op het podium van schouwburg De Meerse. Met dank aan de cameralieden Peter en Paul (beiden verbonden aan MeerTelevisie) en dankzij de beschikbaarheid van extra camera’s (dank Christian van MeerTelevisie), werd het evenement op HD video vastgelegd. Wijnand zal vanuit ForTheWhin de editing voor zijn rekening nemen. De programma-DVD komt begin augustus gereed. Opdrachtgever voor de registratie is Pier K.

Diezelfde organisatie meldde zich bij Beijer Sound & Vision ook voor de montage van het beeldmateriaal dat stagiaire Sylke Muller verzamelde van de Week van de Amateurkunst, die mede dankzij Pier K kon worden georganiseerd in de polder. Van het materiaal wordt een dynamische promotieclip vervaardigd, die tevens wordt ingezet voor de sponsorfinding voor volgende jaar. Freelance editor Wijnand zal ook voor deze edit tekenen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.