Volop drukte …

De maanden februari en maart 2011 laten bij Beijer Creatieve Communicatie volle agenda’s en strakke planningen zien. Een greep uit de klussen: InfoRegio editie 2 van 2011 schrijven en opleveren (verschijning 17 maart); editie 3 op de rit zetten en schrijven (deadline 1 april); D-Magazine editie 2-2011 op de rit zetten en volop kopij verzamelen; commercial ontwikkelen en uitwerken tot een concreet draaiboek (opnamen eind maart); treatment schijven voor een kinderfilm (Adamas Inloophuis) plus verschillende adviesopdrachten. Eromheen natuurlijk de workshops Mediatraining aan de HU/FCJ en lessen Media en Fundraising aan deeltijdstudenten. En dan hebben we net onze documentaire over het paalzitten in Nieuw-Vennep opgeleverd (opdracht Bolle Olifant voor Meer-Televisie), is het glossy magazine ‘Bel Leerdammer WCOM’ verschenen en zag het nieuwe Meer-Historie Magazine het licht.

Inderdaad: Een heerlijk gevarieerd en uitdagend werkpakket, dat natuurlijk wel. En zo kennen onze opdrachtgevers ons ook: altijd wel druk, dynamisch onderweg, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en … altijd binnen de afspraak op tijd!

Belangstelling voor onze producties? Mail maar even, we sturen graag exemplaren van ons werk – print en DVD – toe.