On the blog

Je hebt zo van die taken waar je om de een of andere reden steeds net niet aan toe komt. Een ervan is een blog bijhouden. Gewoon af en toe je visie neerleggen, dingen die je bezig houden van je af schrijven.

Goed, ik heb dan mijn columns in zakencourant InfoRegio en in ‘De Nieuwe Onderling’ (MeerWaarde), maar toch. Die bijdragen hebben een lagere frequentie dan ik vaak behoefte heb om me te uiten. Over zomaar van alles. Dingen die voorbij komen. Dingen die me raken, boeien, frustreren.

En nu ineens is hij er: mijn blog. Er is een plek, er is volop ruimte; wat let me? Tijd misschien, dat zou kunnen. Niettemin: ik heb, vooruitlopend op de jaarwisseling, nu al een goed voornemen. Ik ga minimaal wekelijks bloggen. Onderwerpen? Van hobby tot werk, van ervaringen in mijn gastcolleges aan de Faculteit Communicatie & Journalistiek tot mijn worstelingen met scenarios, in de edit suite en achter de camera.

Ik hoop dat je nog eens langs komt hier om me aan mijn belofte te houden.

Henny

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.