Format en regie voor De BedrijfsGallery

181172_491045770911087_612279464_n

Vanaf 11 september regisseert Henny bij MeerTelevisie (Haarlemmermeer) een serie programma’s over Duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het idee voor de serie komt van HR-consultant Myrugia Cijntje. Ze vond 12 bedrijven en organisaties bereid om in de studio toelichting te geven op hun MVO beleid. De invalshoeken zijn zeer verschillend en variëren van milieu en (gemeentelijk) beleid tot detachering van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en financiering van innovaties. Henny werkte het programma-format uit. Dat voorziet in een aantal studiogesprekken, gelardeerd met reportages vanaf de werkvloer. Bij de opnamen is publiek aanwezig. Een externe deskundige geeft commentaar, Myrugia verzorgt een gesproken column over het behandelde thema.

De programma’s worden opgenomen in de studio van MeerTelevisie in Hoofddorp. De crew bestaat uit zo’n 10 vrijwilligers. Het programma wordt gepresenteerd door Cornelie Krietemeijer. De eerste aflevering wordt vermoedelijk uitgezonden eind oktober. De serie loopt tot eind december.