Henny blijft uren-docent Mediastrategie aan HU-opleiding Communicatie Management

Henny zal ook in het cursusjaar 2012-2013 aan zowel deeltijd als volstijdstudenten Communicatie Management en aan studenten Associate Degree Events colleges ‘Omgaan met de media’ en mediatrainingen geven. Dat is het resultaat van overleg met het management van de opleidingen aan de Hogeschool Utrecht. Henny verzorgt al sinds 2008 deze cursussen die populair zijn vanwege hun uiterst praktijkgerichte insteek en de concrete oefenstof. Die leidt de studenten zelfs naar de eigen televisiestudio van de HU/SvdJ, waar in opdracht binnen een praktische case daadwerkelijk voor de camera’s met een lastige journalist aan tafel het woord moet wordne gevoerd. Alle colleges reiken de studenten elementen uit waarmee ze zich uiteindelijk naar behoren op het televisie-interview kunnen voorbereiden.