Meerdere filmopdrachten van Bel Leerdammer

weidegang-dalfsen-wennemars-27042013-189

Bel Leerdammer heeft Beijer Sound & Vision opnieuw enkele opdrachten voor de vervaardiging van audiovisuels gegund. Na de succesvolle productie ‘Bel knuffelt koe’ en ‘Start weidegang’, gaan we deze zomer aan de slag voor 3 instructiefilms over de veiligheidsregels op de verschillende bedrijfslocaties in ons land. Het gaat deels om een adaptie van het internationale Bel format, aangevuld met lokale aspecten. Hierbij hebben we de ruimte gekregen om de boodschappen op een Nederlandse manier vorm te geven. Voor de 3 clips gaan we samenwerken met een voice over en een actrice. De muziek laten we opnieuw speciaal componeren. Begin juni presenteerden we scripts voor de 3 versies. De opnamen vinden plaats 15, 17 en 19 juli. De clips worden medio augustus opgeleverd.

Foto (Astrid van Gorp): Henny draait een shot van veehouder Gerco Wennemars voor de film ‘start weidegang’. De link naar deze film staat op de homepage.