Nieuwsitem over corporate responsibility voor Bel Duitsland

In opdracht van Leerdammer marekting Duitsland maakte Beijer Sound & Vision begin juli een groot aantal ruwe opnamen over corporate social responsibility bij Leerdammer. Voor en nieuws item, dat bestemd is voor de Duitse markt en zal worden geïntegreerd in de website van Leerdammer Duitsland, vertelde en toonde directeur productie Joost van der Hoogte wat in Nederland aan CSR wordt gedaan. De opnamen vonden plaats in en rond de fabriek in Schoonrewoerd. Bij de opnamen werd gebruik gemaakt van autocue in een experimentele setup met de iPad. “Het resultaat is alleszins bevredigend”, reageerde Henny na het bekijken van de beelden. “We moeten vanwege de desniteit van de eenzijdige spiegel wel flink stoeien met de belichting, maar verder werkte de techniek prima.” Vanwege de goede kwaliteit van de beelden besloot Bel Duitsland inmiddels om ook de gehele montage aan Beijer Sound & Vision op te dragen en het materiaal niet bij een eigen Duitse partner te laten bewerken. Het item is voor eind juli gereed en online.