Volop schrijfwerk deze zomer

belmagazine_01111

Deze zomer staat deels in het teken van de productie van twee bedrijfsbladen: D-Magazine in opdracht van Detailresult Groep, en Bel Magazine, het medewerkerstijdschrift van de Bel Groep in Nederland (fabrikant van onder meer Leerdammer, La Vache qui rit, Boursin en Mini Babybel). Voor beide bladen maken we de grote reportages en nemen we alle interviews af. Onze vaste freelance fotografen – Rob, Bianca, Wijnand en Ron – hebben er doorgaans ook weer een flinke klus aan om al die verhalen spannend te illustreren. Voor D-Magazine gaan we dit keer op pad naar twee supermarkten om te kijken naar het nieuwe bestelsysteem dat in pilot opstelling draait, spreken we met 4 trouwe medewerkers die zeker de helft van de 50 jaar dat Dirx Drogist bestaat hebben meegemaakt en storten we ons op het order picken in het DC van Dirck III in Zundert. De inhoudsplanning van Bel Magazine brengt ons naar Dalfsen, Wageningen en Schoonrewoerd, waar we tal van medewerkers spreken en ons laten bijpraten over uiteenlopende ontwikkelingen: van nieuwbouw van de natte cel voor Leerdammer caractère tot kennismaken met nieuwe collega’s.

De oogst van ons bedrijfsjournalistieke werk rolt in beide gevallen eind augustus van de drukpersen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.