Succesvol publiciteitstraject voor Change=

pers-conferentiedsc_3282_edited-1

Donderdag 5 september vond in Amsterdam Nieuw-West de introductie plaats van het concept Change=. Beijer PR ontwikkelde hiervoor de publiciteitsstrategie, trainde vooraf de woordvoerders en begeleidde de media tijdens en in de dagen na afloop van de persconferentie die voor de introductie werd georganiseerd. De inspanningen leidden tot publicaties in onder meer Het Parool, De Volkskrant en Vastgoedjournaal. Ook Vara Radio 1 (De Gids.fm) werd warm gemaakt voor het onderwerp. Maandag 9 september was CEO Ralph Mamadeus van Change= live in de uitzending om toelichting te geven. Op de foto links Ralph Mamadeus (Change=) en rechts Paulus de Wilt, stadsdeelwethouder.

Change= (spreek uit Changes) ontwikkelt, realiseert en beheert huisvesting voor jongeren in de leeftijd tussen 18 en 30 jaar volgens het Change= concept. Het gaat hierbij om kansrijke jongvolwassenen met werk, met een lagere of middelbare opleiding. Deze groep heeft een besteedbaar inkomen, maar dit is beperkt. Betaalbaarheid is daarom, naast duurzame kwaliteit en sfeer, een belangrijk uitgangspunt. “Wij hebben hiervoor een systeem van interne subsidiëring bedacht”, zo lichtte Ralph Mamadeus tijdens de bijeenkomst voor de aanwezige media toe. “Voor Change= is het doel een plezierige en inspirerende woonomgeving voor jonge volwassenen. De kracht van het Change= concept zit in het integreren van de componenten ‘wonen, werken, leren, leven’ die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.”

Change= vult de leemte op, die traditioneel denkende ontwikkelaars niet invullen. In haar organisatiemodel zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, zoals voor concept, ontwerp, ontwikkeling, realisatie en beheer. “Change= onderscheidt zich hiermee van het oude verkokerde denken. “In een tijd van recessie, bezuinigingen en hervormingen kunnen grote projecten alleen nog gerealiseerd worden door vernieuwend ondernemerschap. Er is sprake van een unieke samenwerking tussen het  bedrijfsleven onderling en het bedrijfsleven met de overheid.” Change= geeft met haar plannen overigens een impuls voor de bouwsector van vele honderden miljoenen binnen een tijdsbestek van 5 jaar.

 

 

Het eerste appartementencomplex wordt gebouwd aan het August Allebéplein in Amsterdam Nieuw-West. De strat van de bouw vindt in 2014 plaats.