Nick Brummer – Stagiair Audio Design

Mijn naam is Nick Brummer en sinds 21 oktober ben ik werkzaam bij Beijer CC als stagiair. Hier richt ik mij volledig op de audioproductie voor de videobeelden die Beijer CC maakt. In augustus 2011 ben ik begonnen aan mijn opleiding Composition & Music Production aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Hilversum. Hier word ik onderwezen in het componeren van muziek voor onder andere film of andere onderdelen, maar ook in de productie van bijvoorbeeld artiesten of bands. Naast mijn studie en stage ben ik ook actief als zanger/gitarist in de punkrock band The Lost Boys Club, waar ik de algehele muziek productie op mij heb genomen het afgelopen jaar. Een van de projecten waar ik onder andere aan heb gewerkt is de clip “Have Fun” voor de HU (zie pagina videoreel).

Voor meer informatie, zie ook mijn website: http://www.wakemusic.net