Journalistiek werk voor DetailResult Groep

Sinds begin 2014 schrijft Henny met grote regelmaat artikelen, interviews en reportages voor zowel de persafdeling als het personeelsbald van de DetailResult Groep. Tot dit concern behoren DekaMarkt en Dirk supermarkten. Steeds vaker weten opdrachtgevers ons te vinden voor goede bedrijfsjournalistieke teksten, veelal met een groot human interest gehalte. “Ik ben mijn carrière natuurlijk ook begonnen als bedrijfsjournalist”, licht Henny toe. “Eerst bij de toenmalige Bankgirocentrale en daarna op de Luchthaven Schiphol. Daar was ik hoofdredacteur van Raakpunten, het magazine voor medewerkers.”

Na zijn vertrek bij de luchthaven werkte Henny gedurende een decennium bij Van Luyken PR & POA adviseurs, aanvankelijk ook op journalistieke klussen, zoals voor het blad Bijsluiter (Nefarma) en het corporate magazine van Coca-Cola. Zijn journalistieke werk strekte zich in de jaren erna uit tot NOS en Canal+ (televisie), regionale kranten en special interest publicaties, zoals tot 2012 de krant InfoRegio, een zakelijke krant. Naast de artikelen voor DetailResult Groep schrijft Henny regelmatig voor onder meer het personeelsblad van Bel Leerdammer.

Henny is aangesloten bij de NVJ.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.