Mooie green screen-klus voor Bel Leerdammer Euromarketing

screenshot-2014-04-22-15-27-25

Voor Euromarketing van Bel Leerdammer draaide Beijer S&V dit voorjaar een spoof van de commercial “Boss”. In deze spot droomt een secretaresse weg bij het genieten van heerlijke plakjes Bel Leerdammer, terwijl haar baas met veel bombarie komt aanstormen door de gangen van het kantoor. het deert de dame in kwestie allerminst. Waar de baas steeds kleiner en onbelangrijker wordt, neemt het genieten toe. Tot ze de tot kabouterformaat geslonen baas na zijn klauterpartij op haar bureau simpelweg van het bureaublad af kiepert. In de spoof neemt de marketingdirecteur de rol van ‘de baas’ op zich, zijn marketing manager die van de medewerkster. Voor de clip draaide Beijer S&V in een green screen studio in Nieuwegein met de Black Magic. forthewhin.com werkte het materiaal af in After Effects en Premiere.

De spoof is intern gedraaid op een grote internationale bijeenkomst en oogstte volop hilariteit en lof.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.