Adoptie-aap Chatzi heeft het helemaal naar zijn zin

Beijer Creatieve Communicatie is al vele jaren als adoptie-bedrijf betrokken bij Stichting AAP. We adopteerden destijds een aap en die traditie wordt jaarlijks voortgezet. Mede dankzij onze bijdragen – die we ook in overleg met onze klanten ovehrouden door aan relatiegeschenken juist deze bestemming te geven – kunnen primaten worden opgevangen in Almere. De adoptie is onderdeel vab ons beleid op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. In het verleden adopteerden we Trixi (zie filmpje in de videoreel). Zij is helaas overleden. Daarna steunden we de opvang van Jeep, een groepsleider die uiteindelijk is geëmigreerd naar de opvang in Spanje. En sinds medio 2012 dragen we als adoptiebedrijf mede zorg voor de opvoering van Chatzi, een jonge berberaap die nu een lang en gelukkig apenleven voor zich heeft.

Begin april 2014 ontvingen we beelden van Chatzi die we jou als bezoeker aan onze site niet willen onthouden. “Nu de zon begint te schijnen en de bloemen uit de grond schieten, zijn de dieren bij AAP steeds vaker buiten te vinden en aan het genieten van de lente. Traditiegetrouw laat AAP ons graag het Paasgevoel dat in Almere nu volop aanwezig is meebeleven, met leuke taferelen van ons adoptiedier Chatzi”, aldus de Stichting in een brief.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.