MeerTelevisie LIVE – The making of

Maandag 10 en woensdag 19 maart 2014 verzorgde een team van vrijwilligers in totaal 5,5 uur live-televisie in Haarlemmermeer. Het lokale station MeerRadio & MeerTelevisie coverde met 5 camera’s en verschillende bronnen vanuit het Raadhuis Haarlemmermeer in Hoofddorp het lijsttrekkersdebat en de uitslagenavond rond de gemeenteraadsverkiezingen.

Philip Abdur en Wijnand Beijer volgden de crew tijdens de voorbereidingen, de besprekingen en de uitzending. forthewhin.com monteerde er een 14 minuten durende video-impressie uit. Die schetst het beeld van enthousiaste en toegewijde vrijwilligers met een passie voor televisie, die er met zeer bescheiden middelen toch in slagen alleszins bekijkenswaardige uitzendingen op de zender te krijgen.

Henny Beijer regisseerde beide uitzendingen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.