Advertorials voor DIRK

advertorial_264x194

In opdracht van supermarktketen DIRK schreef Henny een aantal advertorials voor lokale publicaties. Directe aanleiding vormde de opening van twee filialen: een in Nieuwegein en een aan de Beijerlandse Passage in Rotterdam Zuid. Voor de advertorials interviewde Henny tal van klanten in de winkels. “Geen gemakkelijke klus”, zegt Henny over de opdracht. “Lang niet iedereen wil aangesproken worden door een journalist. En het wordt allemaal nog een beetje enger als ook de fotograaf ter plaatse blijkt te zijn.”Toch slaagden Henny en Rob (Joore) erin in beide filialen een aansprekende doorsnee van de klandizie aanm het praten te krijgen over hun eerste ervaringen met de nieuwe DIRK supermarkt om de hoek. Wordt beslist vervolgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.