Cursus Sport en Video

Henny gaat in opdracht van Hogeschool Utrecht/School voor Journalistiek de cursus ‘Sport en video’ herschrijven en vervolgens komend najaar coördineren voor studenten die de minor Sportjournalistiek volgen. In de cursus leren de studenten een sportitem op video maken van circa 2 minuten. De studenten vormen samen de redactie en krijgen als taak een televisiemagazine te ontwikkelen over een thema inclusief de verschillende videoitems die hierin een plaats moeten krijgen. Ook de inleidende en verbindende teksten maken deel uit van de opdracht. Het is voor het eerst dat Henny deze cursus leidt. Binnen de minor Sportjournalistiek was hij als docent al actief in de cursusonderdelen ‘Interview voor de camera’ en ‘Sport en commercie’. De minor loopt van september tot eind januari volgend jaar.

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.