One hundred years of productivity

greenscreen

Dinsdag 6  januari ging in het hoofdgebouw van radio Kootwijk op grootscherm onze meest recente productie ‘One hundred years of productivity’ in première. De film werd gemaakt in opdracht van Bel Groep in Nederland ter gelegenheid van de viering van 100 jaar productie op 2 van de locaties va het bedrijf, in Schoonrewoerd en Dalfsen. De 11 minuten durende film vertelt, verdeeld over enkele cruciale periodes in de historie van de fabrieken, het verhaal van oprichting in 1914 en 1916 tot nu.

In de film wordt veelvuldig gebruik gemaakt van visuele technieken, zoals greenscreen en After Effects (zoals holografie en foto-animatie). Voor toepassing van deze technieken tekenden Jordy Vredeveld en Wijnand Beijer (forthewhin.com), die ook de montage en post productie verzorgde. Greenscreen cameraman was Barto Nijenhuis; hij bediende de Black Magic. Philip Abdur deed geluidstechniek, Nick Brummer (Wake Productions) verzorgde de audio nabewerking en muziek. Henny Beijer schreef het script en regisseerde de productie.

Nog dit hele jaar zal Bel Groep in Nederland feestelijk stilsaatn bij het bedrijfsjubileum.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.