Mooie schrijfklussen

Ook deze zomer is Henny regelmatig voor opdrachtgevers op pad op zoek naar boeiende en aansprekende verhalen. Of het nu gaat om een reportage over de inkoop van vlees voor een supermarktketen, of om de passie van een medewerkster voor alles wat met bakken en high tea te maken heeft, Henny duikt er vol enthousiasme in. Zijn portretten, repoirtages en achtergrondartikelen vinden – voorzien van pakkende fotografie – via verschillende bedrijfsbladen hun weg naar tienduzienden lezers.

Henny is al ruim 35 jaar actief als bedrijfsjournalist. Hij schreef sindsdien voor organisaties als de Bankgirocentrale, Luchthaven Schiphol, Coca-Cola, McDonalds, PTT Post, Tempo Team, Euretco, Dirk van den Broek en Bel Groep in Nederland. Zijn portfolio omvat een scala aan verhalen. Voor zijn bedrijfsjournalistieke werk werd hij in het verleden al eens bekroond met de titel Bedrijfsjournalist van het Jaar.

Naast journalistiek werk voor bedrijfsmagazines, publiceert Henny ook in opdracht van publieksmedia. Hij was in het verleden onder meer hoofdredacteur van de vernieuwde InfoRegio, de zakenkrant voor Groot Haarlemmermeer. Ook de Witte Weekbladen publiceerden jaren achtereen artikelen van zijn hand.

Behoefte aan een ervaren rot in het (bedrijfs)journalistieke vak? Bel of mail gerust: 06 51666016; beijer-pr@planet.nl. We komen graag kennismaken en bespreken wat we op het gebied van tekst voor u kunnen betekenen.