Meer workshops voor Vrijwilligers Academie Haarlemmermeer

Na de succesvolle eerste workshopserie ‘Publiciteit’ gaat Henny dit najaar opnieuw aan de slag voor de `Vrijwilligers Academie Haarlemmermeer’. Deze organisatie, onderdeel van MeerWaarde, biedt organisaties de mogelijkheid hun vrijwilligers te scholen op een aantal relevante terreinen. Zo richtte de workshop Publiciteit zich op diegenen die voor hun maatschappelijke organisatie als vrijwilliger belast zijn met het genereren van publiciteit over activiteiten en projecten. Pal voor de zomer namen 15 mensen deel aan de workshop die 2 avonden omvatte.

Eind september en begin oktober zijn vrijwilligers welkom om instructies te krijgen voor het schrijven van professionele persberichten. Tijdens de 2 workshop avonden zijn de deelnemers vooral zelf aan de slag aan de hand van praktische tips, voorbeelden uit de praktijk en toepassing van checklists. Meer informatie is te vinden op de website van MeerWaarde – www.meerwaarde.nl en klik dasn door naar de Vrijwilligers Academie.

 

Geef een reactie