Welkom op De Landyn

Impressie van de dagelijkse drukte op de biologische tuinderij en zorgboerderij, annex boerderijwinkel De Landyn aan de Spieringweg te Zwaanshoek (gemeente Haarlemmermeer). Van zaaien en oogsten tot het vullen van de winkel en het samenstellen van biologische groentenpakketten voor abonnees. En van cursussen biologisch tuinieren en allerhande kinderactiviteiten tot de dagelijkse zorg voor de levende have: 2 hangbuikzwijntjes, kippen en zwartbles schapen. Kortom: het is elke dag weer een gezellige drukte van belang bij boer Pieter Jan Mesman en zijn partner Corry Swaan.

De beelden zijn gedraaid met de Sony Z1, gemonteerd op FCP 7 en afgewerkt in Première en met gebruik van After Effects, inclusief een speciale template voor de titels. Camera, samenstelling en regie: Henny Beijer. Post production: Wijnand Beijer (forthewhin.com). De film – een goodwill project voor Beijer Sound & Vision – is in première gegaan bij de viering van de 30e verjaardag van De Landyn, eind augustus 2015.