Glossy honderd. voor Royal Bel Leerdammer

honderd-cover-small__1

Kort voor Kerstmis 2015 rolde de glossy honderd. van de persen. Beijer PR ontwikkelde het concept voor deze speciale uitgave en tekende voor vrijwel alle reportages, interviews en artikelen. De glossy vormde de afsluiting van de viering van 100 jaar zuivelproductie op de locaties Schoonrewoerd en Dalfsen. Beide vestigingen ontstonden een eeuw geleden en boden sindsdien onderdak aan verschillende zuivelbedrijven. Anno 2016 zijn de locaties in gebruik voor de productie van Leerdammer. Royal Bel Leerdammer startte de viering van deze mijlpalen in januari 2015 tijdens een groots personeelsfeest. Beijer Sound & Vision produceerde voor die gelegenheid een speciale film, waarin wordt teruggeblikt op de rijke historie in beide dorpen. In de zomer nodigde het bedrijf aangesloten veehouders, buren en relaties uit voor rondleidingen in het productieproces en feestelijkheden daaromheen. In september deed Leerdammer een gooi naar vermelding in het Guinness Book of Records met de grootste kaasplank. De poging slaagde.

De publicatie van de glossy honderd. vormt de tastbare afsluiting van het feestelijke jaar dat extra glans kreeg door toekenning van het predikaat ‘koninklijk’. Met de presentatie van dit bijzondere en fraaie magazine toont Beijer PR opnieuw haar bijzondere kwaliteiten op het terrein van bedrijfsjournalistiek en creatieve concepten.