Vrijwilligersmagazine gepubliceerd

VCH_Magazine.indd

Beijer PR heeft begin juni de eerste editie van het VrijwilligersMagazine Haarlemmermeer gepubliceerd. Het magazine telt 24 pagina;’s en belicht tal van facetten van het vrijwilligerswerk in de gemeente. Voor het magazine interviewden Henny en freelancer Eline Boshuizen onder anderen coördinator Theo Elstgeest en 3 bemiddelaars, die elk een organisatie en een vrijwilliger voorstellen. Ook de Vrijwilliger van het Jaar 2009 is geportretteerd. Andere onderwerpen zijn maatschappelijke stages, NL Doet, de Beursvloer en de vrijwilligersmanifestatie. Het VrijwilligersMagazine Haarlemmermeer is gratis verkrijgbaar bij de cetrale (dokter van Dorstenstraat 1 in Hoofddorp, de bibliotheken en onder andere de servicepunten van de gemeente). Beijer PR heeft begin juni de eerste editie van het VrijwilligersMagazine Haarlemmermeer gepubliceerd. Het magazine telt 24 pagina;’s en belicht tal van facetten van het vrijwilligerswerk in de gemeente. Voor het magazine interviewden Henny en freelancer Eline Boshuizen onder anderen coördinator Theo Elstgeest en 3 bemiddelaars, die elk een organisatie en een vrijwilliger voorstellen. Ook de Vrijwilliger van het Jaar 2009 is geportretteerd. Andere onderwerpen zijn maatschappelijke stages, NL Doet, de Beursvloer en de vrijwilligersmanifestatie. Het VrijwilligersMagazine Haarlemmermeer is gratis verkrijgbaar bij de cetrale (dokter van Dorstenstraat 1 in Hoofddorp, de bibliotheken en onder andere de servicepunten van de gemeente).

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.