Mediatraining en workshops ‘Omgaan met de media’

In het najaar van 2016 verzorgt Henny in opdracht van de Media Academie in Hilversum een aantal trainingen in woordvoering, omgaan met de pers en crisiscommunicatie. Daarmee wordt de samenwerking, die medio 2015 werd overeengekomen en naar beider tevredenheid functioneert, voortgezet. Opdrachtgevers uit verschillende sectoren, zowel profit als non for profit, kiezen voor hun directies, communicatieprofessionals en woordvoerders voor de aansprekende en inspirerende maatwerktrainingen die de Media Academie aanbiedt. Henny vult de trainingen en workshops in vanuit zijn eigen meerjarige ervaring als woordvoerder en senior adviseur.

In de voorbije maanden verzorgde Henny workshops en trainingen voor deelnemers namens onder meer SOS International, Blue Sky Group, VU en Gemeente Amsterdam. Ook in zijn eigen praktijk verzorgt Henny trainingen in woordvoering, zowel voor schrijvende pers, als radio en televisie.

Voor meer informatie over een maatwerktraining in omgaan met de pers, woordvoering en crisiscommunicatie: neem contact op met: beijer-pr@planet.nl

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.