Zilveren kracht per direct beschikbaar

bcc_advertentie01-211x300

Met dank aan de Haagse regelneefjes, die de wet DBA bedachten, invoerden, weer parkeerden en wellicht uiteindelijk weer zullen afserveren, moest ik in augustus – gedwongen – onvoorzien afscheid nemen van zijn intensieve rol als externe expert-docent aan de Hogeschool Utrecht. Per 1 januari zette vervolgens de Media Academie, waar ik daarnaast als trainer en instructeur op freelance basis maandelijks zo’n 6 dagen werd ingezet, een streep onder haar activiteiten.

Zo ineens is de agenda dus een flink stuk leger geworden en dat blijkt voor mij, immers net boven de 60 en met de volle ambitie om nog een paar jaar door te gaan, een hele lastige. Want de wereld lijkt, in tegenstelling tot wat onze onvolprezen regering graag wil doen geloven, niet zo erg te geloven in ‘de zilveren kracht’. Een karrenvracht aan ervaring werkt eerder in je nadeel, dan in je voordeel, lijkt wel. En dit dan in de – uiteraard misplaatste – veronderstelling, dat je op deze leeftijd de boot van digitalisering, eigentijdse vakinzichten en multimediale toepassingen wel zult hebben gemist. Ik ervaar in elk geval best wel wat tegenwind in mijn zoektocht naar nieuwe opdrachten.

Heb jij een interim of project opdracht op het gebied van tekst, bedrijfsjournalistiek, woordvoering, communicatie-advies of video? En wil je profiteren van de kennis, inzichten en ervaring die ik in mijn ruim 35 jaar in dit vak heb opgedaan, neem dan contact op. Kijk rond op deze website en oriënteer je op wat ik je te bieden heb. Overigens, we komen er qua honorarium vast ook uit. Ik hoor graag van je.

email: beijer-pr@planet.nl   mobiel: 06 51 666 016

Henny