24/7 parkeer services SecMan

Voor beveiligingsorganisatie SecMan in Sassenheim maakten we een small budget wegcommercial gericht op promotie van de parkeer services. De clip laat zien dat SecMan – via de meldkamer – 24/7 beschikbaar is om bezoekers in geval van vragen en storingen van dienst te zijn. Ook kan in de meldkamer eventueel live worden meegekeken via camera’s. En dat is wel zo’n veilig gevoel voor de klanten van exploitanten van parkeergarages en -terreinen, zowel publiek als afgesloten.

Camera: Ewald van Es, Wilco Smit

Cast: Eliana Khabbaz, Stephan Baars

Post productie: Wijnand Beijer (forthewhin)

Script en regie: Henny Beijer

https://vimeo.com/256035793

This video gallery couldn’t be loaded.

the request to Vimeo failed. Unable to complete request.[Peer’s Certificate issuer is not recognized.]