Contract voor bedrijfsjournalistiek met DRG verlengd

Henny zal ook in 2019 als freelance bedrijfsjournalistiek actief voor Detail Result Groep. Voor het moederbedrijf van de formules DekaMarkt en Dirk levert Henny als sinds 2004 teksten, veelal ten behoeve van de magazines voor medewerkers. Hij begon eertijds bij D-Info. Bij de fusie van de familiebedrijven van Van den Broek en Kat won Beijer PR de pitch voor het nieuwe gezamenlijke personeelsblad. Henny was geruime tijd hoofdredacteur van de uitgave die een oplage heeft van ruim 22.000 exemplaren. Inmiddels is die taak overgedragen aan de interne organisatie en schrijft Henny vooral nog reportages en interviews in het blad.

de Dag van Danny Lancer-2

Op de foto Henny tijdens een interview met Danny Lanser, meewerkend voorman in de slagerij van Detail Result Productie. Foto: Rob Joore