Henny naar ROC Midden Nederland als freelance praktijkdocent

Henny keerde onlangs terug in het beroepsonderwijs in zijn vakgebied. Hij kreeg een freelance contract als praktijkbegeleider en vakdocent aan het ROC Midden Nederland in de opleiding Mediaredactie. Naast begeleiding van eerstejaars studenten Mediaredactie, verzorgt Henny lessen en workshops Radio en Crossmediale communicatie.

disketteweg 2-4

“Ik werd benaderd door een oud studente van me aan de HU waar ik na 12 jaar moest vertrekken bij gebrek aan alternatieven voor de VAR. Ik had er direct oren naar. Niets leuker dan werken met jonge mensen die net als ik een passie hebben voor verhalen vertellen en daar in een praktijkgerichte opleiding de basis voor willen leggen”, zegt Henny in een reactie. Hij is minimaal twee dagen per week aanwezig op de campus in Amersfoort.