Dankjewelclip GIG 2018

Voor Hospice Bardo (Hoofddorp) en Adamas Inloophuis (Nieuw-Vennep) produceerden we een moodclip, waarin beide de organisatoren van GIG 2018 bedanken voor hun sponsoring. GIG wordt jaarlijks georganiseerd door een groep jongeren. Ze bieden jeugdig talent een podium en halen tegelijkertijd geld op voor het goede doel.

Verwendagen in Hospice Bardo en Adamas Inloophuis

In de clip geven Bardo en Adamas beide een korte uitleg over hun doelstellingen en lichten ze toe waar de opbrengsten vanuit GIG aan worden besteed. Dat zijn in dit geval de zogenaamde ‘verwendagen’.

De beelden in bardo werden geschoten door Roel van Luijk van RVL Producties; die in Adamas zijn door Henny gedraaid. Hij nam ook de montage voor zijn rekening. Het betrof een small budget productie, deels aangeboden als donatie.