High Profile Events Magazine

In juni verscheen de zomereditie 2020 van High Profile Events Magazine, waarin opnieuw een aantal bijdragen van Henny. Zo verzorgde hij deel 2 van het dagboek ‘The Road to Tokyo’ door Hans Verhoeven van MTD en bevatte het blad een interview met Arjan de Ridder (Event Centre Vinkeveen/Apollo Hotel Vinkeveen).

Cover van de zomer 2020 editie van het magazine.

Nieuwsbrief

Ondanks dat de corona pandemie een enorme impact heeft op de eventbranche, is het de redactie van het magazine gelukt toch een positieve en perspectiefrijke editie te publiceren. Het blad biedt de lezer een waaier aan portretten, reportages en visies uit de sector. High Profile Event Magazine verschijnt twee keer per jaar. Wekelijks publiceert Events.nl een nieuwsbrief, met daarin nog veel meer boeiende verhalen en impressies. Daarnaast biedt de website (www.events.nl) een scala aan gerubriceerde artikelen, variƫrend van profielen van eventprofessionals en case histories tot locatie reportages. Henny schrijft regelmatig in opdracht van Events.nl over deze onderwerpen.

Spread uit het dagboek ‘The Road to Tokyo’.