Geen nieuwe serie van radioprogramma ‘In de kleedkamer met …’

Er komt geen tweede jaargang van het programma ‘In de kleedkamer met …’ bij MeerRadio. In het wekelijkse praatprogramma op woensdagavond ontvingen Henny en technicus Jeroen Calvelage gasten uit de regionale sportwereld. Het lukt het duo vanwege werkzaamheden en roosters niet een wekelijkse live uitzending te garanderen.

Lastig

„Ik vind het jammer dat we niet aan nieuw seizoen kunnen beginnen”, zegt Henny in een toelichting. „Radio is een passie van me, ik maak al sinds mijn zestiende radioprogramma’s. Maar zeker als je dit vrijwillig doet, moet je voor de volle honderd procent beschikbaar kunnen zijn. En dat wordt lastig, te lastig. Jeroen zit met wisseldiensten. En ikzelf krijg een drukke agenda met mijn freelancewerk. Dat maakt dat bij beperkingen op de avond van de live-uitzending alternatieven, bijvoorbeeld opnamen vooraf, amper voorhanden zijn.”

Helaas

„Programma’s herhalen vind ik niks; dat doet de actualiteit van het origineel geweld aan. Helaas dus, het is voor nu niet anders.” Of er in de verdere toekomst wel weer tijd is voor een eigen radioprogramma, weet Henny niet. „Ik ga niets beloven.”