Interview Hans Verhoeven (MTD) in High Profile Events Magazine

In november publiceert High Profile Events opnieuw haar full colour magazine, waarin volop aandacht voor de eventbranche. Henny interviewde voor het blad Hans Verhoeven, directeur van MTD (Tilburg).

Hans Verhoeven, directeur MTD

Na een reeks van dagboeken over ‘The Road to Tokyo’ die Hans met zijn bedrijf aflegde op weg naar de Olympische Spelen in Japan, richt hij zich in deze editie van het blad op ondernemen in coronatijd. MTD – leverancier van (drink)water via speciale tijdelijke filterinstallaties tijdens festivals en evenementen verspreid over de wereld – zat niet bij de pakken neer, toen het virus hard toesloeg in zijn lijst van aanstaande projecten. Van het EK voetbal tot diezelfde Olympisch Spelen: er ging een dikke streep door.

In het interview geeft Hans een inkijkje in de aanpak die hij koos om die enorme – ook financiĆ«le – tegenslagen het hoofd te bieden. Zo borrelden tijdens inspirerende brainstormsessies tal van nieuwe concepten op, waarvan een aantal inmiddels ook al is uitgerold. Een ervan is een concept – in samenspraak met de waterschappen – waarin MTD zorgdraagt voor de opslag van water in tijdelijke buffertanks, om dat in periodes van droogte weer beschikbaar te maken.

Kortom: het verhaal van een ondernemer pur sang die het hoofd niet liet hangen, maar direct actief omzag naar nieuwe kansen en uitdagingen.