Henny auteur boek MTD

Henny kreeg onlangs de eervolle opdracht om op basis van dagboekaantekeningen van en interviews met Hans Verhoeven – directeur MTD – een boek te schrijven. Het boek blikt in tekst en beeld terug op de belevenissen van MTD als leverancier van waterinstallaties aan de Olympische Spelen in Tokyo 2021.

Cultuurverschillen

Niet alleen geeft het boek een openhartig inkijkje in wat er zoal komt kijken bij het zakendoen in het Land van de Rijzende Zon. Zo liepen de Europeanen voortdurend aan tegen allerlei typisch Japanse obstakels waarmee de grote cultuurverschillen optimaal zichtbaar werden. Ook neemt het boek de lezer mee in de ondernemerszorgen die corona – en het verplaatsen van de Spelen van 2020 naar 2021 – met zich meebrachten.

Publicatie

Het boek verschijnt in juli. Het manuscript is begin april gereed. Daarna wordt het vertaald in het Engels en vervolgens vormgegeven en geïllustreerd.