Radio- en podcastserie over passies

Henny produceert en presenteert de komende maanden een serie podcasts, die worden bewerkt voor MeerRadio. De gemonteerde uitzendingen staan geprogrammeerd voor de dinsdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur.

De Zoom 8 podtrak set, waarmee Henny op pad gaat

De podcastserie wordt voor de radioprogrammering voorzien van muziek. De podcast krijgt geen muzikale onderbrekingen. De serie wordt exclusief gepubliceerd op het podcastplatform van MeerRadio, de omroep van Haarlemmermeer.

Henny is in zijn podcast op zoek naar de verhalen van mensen met een hartstochtelijke passie voor hun hobby, verzameling, vrijwilligerswerk, sport of vak. “Ieder mens stort zich wel met overgave op iets dat hem of haar mateloos boeit en waarover hij of zij niet raakt uitgepraat”, licht hij toe. “Ik zoek die mensen op, schuif aan en maak ter plaatse in de kantine, de huiskamer of waar dan ook de podcast.”

Tips over gepassioneerde inwoners of suggesties voor onderwerpen zijn van harte welkom via
passiepraat@meerradio.nl