Mogelijk nieuwe podcastserie PassiePraat

De kans is groot dat Henny ook komend radioseizoen een serie podcastuitzendingen maakt onder de titel PassiePraat. Deze zomer inventariseert hij de mogelijkheden om een nieuw seizoen wekelijks gevuld te krijgen met boeiende gesprekspartners.

Henny in gesprek met Commissaris der Koning Arthur van Dijk in het Provinciehuis Noor Holland voor de nieuwjaar aflevering van PassiePraat.

Succesvol

Het eerste seizoen van PassiePraat – te beluisteren via Spotify, Apple podcast en Google podcast en op dinsdagavond bij MeerRadio – is succesvol geweest. ‘Uiteraard verschilde de luisterdichtheid per aflevering’, stelt Henny. ‘Dat hing samen met het onderwerp en de gasten. In het ene geval was er een grotere achterban, in het andere was sprake van een vrij specifiek thema. Er was dus veel te kiezen voor de luisteraar en die deed dat ook.’

Populair

Heel populair was de aflevering met twee leden van de beroepsbrandweer in Nieuw-Vennep en Haarlem Noord, die in hun vrije tijd ook betrokken waren bij de vrijwillige brandweer van Lisserbroek. Ook de aflevering vanuit het Dierenpension in Hoofddorp en die over de Imkervereniging trokken veel luisteraars op de podcastplatformen.

Aanmelden

In het nieuwe seizoen trekt Henny de selectie van zijn gesprekspartners iets breder dan in het eerste seizoen. Hij gaat ook op zoek naar mensen met een bijzondere interesse en unieke tijdsbesteding. ‘Wie mij en de luisteraars zijn of haar verhaal wil vertellen, is van harte welkom. Aanmelden kan het eenvoudigst via henny.beijer@meerradio.nl