Beijer Creatieve Communicatie

Profiel

Onder de merknaam Beijer Creatieve Communicatie bundelt Henny Beijer zijn vaardigheden en ambitie om vanuit een generalistische basis van kennis en ervaring zijn opdrachtgevers te ondersteunen in veelsoortige communicatieactiviteiten. Pragmatisme en resultaatgerichtheid zijn hierbij de trefwoorden. Beijer’s jarenlange ervaring in de ontwikkeling en realisatie van geïntegreerde public relations programma’s voor zowel grote (internationale) organisaties als bedrijven in het MKB staan borg voor effect.

         
Beijer CC

De kernactiviteit is (journalistieke en commerciële) tekstproductie en public relations. Dat wil zeggen, inclusief mediarelaties en mediatrainingen. Audiovisuele producties worden uitgevoerd onder de handelsnaam Beijer Sound & Vision. In Sportscom zijn advies en diensten op het terrein van sportcommunicatie en -management benoemd.

Verleden

Beijer Public Relations is een voortzetting van Henny Beijer management support bv (HBMS), dat in de jaren negentig van de vorige eeuw zeer succesvol was in communicatie- en projectmanagement, onder meer in opdracht van de KNVB, stichting NeXXt 2005, Amsterdam Admirals, Tempo-Team, British American Tobacco, Euro 2000, Sparta Rotterdam en AFC AJAX.